Bazar nade i rukotvorina

BAZAR PRODAVNICA

Bazar nade i rukotvorina predstavlja virtuelnu izložbu i prodaju ručnih radova, organizovana kao simboličan doprinos boljoj integraciji interno raseljenih osoba i povratnika smeštenim u kolektivnim centrima. Izložba ručnih radova “Bazar nade i rukotvorina” promoviše snagu, hrabrost i upornost onih koji još uvek žive u kolektivnim centrima. Proizvode možete poručiti „online“ putem web sajta www.fdmckosovo.org u periodu od 16.11.2020. do 30.11.2020. Podržano od strane Foruma za razvoj i multietničku saradnju, partnerske organizacije UNHCR-a.

The Bazaar of Hope and Handicrafts is a virtual exhibition and sale of handicrafts, organized as symbolic contribution towards better integration of displaced persons and refugees living in the Collective Shelters. This handcrafts exhibition “Bazar of hope and handicrafts” promotes the strength, courage, and persistence of those who are still residing in Collective Shelters. You can order the products online on the website www.fdmckosovo.org from 16.11.2020. to 30.11.2020. Supported by Forum for Development and Multiethnic Collaboration, UNHCR partner organization.

Bazari i shpresës dhe artizanat paraqet ekspoziturën virtuale dhe shitjen e punëve te dorës i organizuar si kontribut simbolik drejt integrimit më të mirë të personave të zhvendosur brenda vendit dhe refugjatëve te vendosur ne strehimore kolektive. Bazar i shpresës dhe punëve te dorës promovon forcën, guximin dhe këmbënguljen e atyre që ende banojnë në strehimore kolektive. Produktet mundet të porositni përmes web faqes www.fdmckosovo.org nga 16.11.2020. deri më 30.11.2020. E përkrahur nga Forumi për zhvillimin dhe bashkëpunime multietnik, organizatë partnere e UNHCR.

about me

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum. 

03-Milica Milenković-BW
services

Free Website Tutorials

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Web Design Tips

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

E-commerce Tutorials

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Articles

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin condimentum.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin condimentum.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin condimentum.

Contact Me